Za širše množice

Za širše množice

V VAS DOM JE PRIŠEL PASJI MLADIČ

Prihaja pomlad in to je čas, ko se najpogosteje odločamo za nakup ali posvojitev psa. Hkrati pa je to tudi čas, ko je treba poskrbeti za osnovna cepljenja in registracijo novega družinskega člana. Kdaj in proti čemu je torej potrebno cepiti?

Več ...

FIV IN FeLV-MACJI AIDS IN MAČJA LEVKOZA

Predstavljamo vam dve nevarni in neozdravljivi virusni bolezni mačk. To sta mačji AIDS ali mačji virus imunske pomanjkljivosti in mačja levkoza.

Več ...

PREVENTIVA PRI STAREJŠIH ŽIVALIH

Starost ne pride sama, pravijo. Tako kot mi, se tudi naši psi in mačke starajo. Da bi starost prinesla s seboj čim manj neprijetnosti, stresa, bolečin in čim več veselih, prijetnih in razigranih skupnih trenutkov, smo vam pripravili nekaj koristnih napotkov, na kaj morate biti pri svoji živali pozorni.

Več ...

Poiščite nas na Facebooku!

Zaščita zob

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive